Webáruház készítés

Egyedileg Neked készítjük
A Te és célpiacod igényeire szabva

Internetes Kereskedelem

A webáruházak és internetes kereskedelem aranykorát éljük. Egy kattintásra tőlünk az egész világ. Az interneten hallgatunk zenét, ott nézzük a filmeket, olvassuk a híreket és ott intézzük a bevásárlást is.

Az online kiskereskedelmi forgalom a 2000-es évek eleje óta mára meg 100-szorozódott! Magyarországi viszonylatban az online vásárlások a teljes kiskereskedelmi forgalomnak még mindig nem teszik ki az 5%-át, viszont ez a szám folyamatosan nő, így most érdemes belevágni az online kereskedelembe, amíg nem telített a piac.

A netes vásárlás előnyei vásárlóknak

A netes vásárlás előnyei kereskedőknek

Egyedi fejlesztésű Webáruházak

A piacon fellelhetőek akár ingyenes webáruházak, amiket bárki telepíthet, ám ezek sosem szolgálják ki teljesen az igényeket. Mindig kell valamilyen kompromisszumot kötni. Ami először ingyenesnek tűnik, annak is vannak költségei: fel kell telepíteni a webáruházat, be kell konfigurálni, amiért egyesek százezreket is elkérhetnek. Testre kell szabni a designt, különben könnyen előfordulhat, hogy egy ugyanolyan webshop jön velünk szembe az interneten, mint a miénk.

Minden webáruházat egyedileg állítunk össze teljes mértékben a Te igényeire szabva.

Az általunk fejlesztett egyedi webáruházak megfelelnek a kor követelményeinket. A legmodernebb technikákkal dolgozunk, a legújabb megoldásokat használjuk.

Webshop csomagunk tartalmazza a legáltalánosabb funkciókat, amikre egy webáruháznak szüksége lehet, de mindent 100%-ban az adott oldalhoz igazítunk. Nem kell kompromisszumokat kötni!

Online fizetési megoldások

A netes vásárlók zöme "impulzus vásárló": meglátja a terméket, megtetszik neki és azonnal meg akarja venni. Ha nincs meg ez a lehetősége, előfordulhat, hogy "túlgondolkodja" és végül letesz a vásárlásról.

Szinte az összes banknak van online fizetési felülete, ami könnyen integrálható bármilyen általunk fejlesztett webáruházba. A bankokon túl több alternatív, nemzetközileg is elfogadott, online fizetési megoldás is létezik.

Ezek a fizetések mind biztonságos, megbízható csatornán keresztül történnek, biztosítva mind a vásárlót, mind a kereskedőt.

Barion CIB Bank K&H Bank b-payment OTP Bank PayPal SimpePay Sofort

CRM és számlázó rendszerek

A statisztikák azt mutatják, hogy egy korábbi vásárlónak könnyebb (és olcsóbb!) újra eladni. Sőt az újabb vásárlások nagyobb értékben fognak történni. Ezért fontos, hogy folyamatosan kommunikáljuk a régi vásárlók felé az új termékeket, akciókat.

Ehhez nyújt segítséget a CRM rendszer. Az ilyen rendszerek segítségével az értékesítési folyamatot teljesen automatikussá tudjuk tenni. Neked csak hátra kell dőlnöd és élvezni ahogy csipog a telefonodon az SMS, amiben a bank értesít, hogy újabb vásárlás érkezett ;)

Ugyanis amint kifizeti a vásárló a terméket a webáruház automatikusan kiállítja a számlát és jelez a futárszolgálat rendszerének, hogy jöhet a futár a csomagért. Csak át kell adnod a csomagot és kész!

SAP Szamlazz.hu Billingo SalesAutopliot MiniCRM Kulcs-Ügyvitel

Kapcsolat

Kapcsolat

E-mail

hello@crabs.hu

facebook.com/

CrabsSolutions

instagram.com/

@crabssolutions